Nettbutikk


Sommeren 2024

Vi holder butikken i Skien stengt i hele juli og det vil ikke bli sendt ut varer i denne perioden. Epost (til post@mhkniv.no) og SMS (til 989 00 864) vil bli sjekket sporadisk. Vi er i gang igjen fra 1.august. God sommer.


Du finner meg og min stand på

                 


FRAKTPRIS

Får du opp «Pakke til hentested» som eneste fraktalternativ, så opplever du sannsynligvis at fraktprisen er relativ høy (alt etter vekt og størrelse på pakken). Men fortvil ikke. Når ordren blir ekspedert, blir frakten gjort om til et rimeligere alternativ og mellomlegget refunderes.

PROBLEMER MED ORDREN?

Hei. Det hender innimellom at du ikke får opp fraktalternativer når du har lagt inn ordren. Det er dessverre et problem vi ikke får rettet på. Får du ikke fullført ordren din i nettbutikken, så send gjerne ordren på epost til ordre@mhkniv.no Faktura blir lagt med

LEVERINGS-/VENTETID

I denne lille bedriften har vi dessverre ventetid på ordre.

Vi er to stykker som betjener kundebestillinger fra hele landet, og utlandet, i tillegg til kundene i butikken, telefoner, sms, eposter og alle andre oppgaver som må gjøres. Så det er litt «David mot Goliat».

Vi jobber på det vi kan, men rekker dessverre ikke så mye som vi skulle ønske. Knivblader er det lang leveringstid på, men tiden kan variere veldig. 

Vi har dessverre ikke anledning til å holde varelageret ajour, så det kommer ikke opp på nettsiden om vi har varen inne eller ikke. Vi har heller ikke anledning/tid til å sende oppdateringer angående leveringstid på ordre/restvarer, da dette går utover tiden vi har valgt å bruke på utsendinger. Men tar det for lang tid (som vi er klar over at det gjør) eller er det noe som haster, så ta kontakt.

Varer vi ikke har på lager ettersendes så fort de kommer inn igjen.

Lurer du på noe, ta kontakt så hjelper vi så godt vi kan:

epost: ordre@mhkniv.no

ring: 997 97 996 (IKKE SMS)

sms: 989 00 864 

Viser 1–12 av 528 resultater

Viser 1–12 av 528 resultater